TRT 1 izleyicilerinin gözdesi Gönül Dağı dizisi, her hafta sürprizlerle dolu hikayesi, birbirinden renkli görüntüleri ve usta oyuncu kadrosunun üstün performansıyla ilgi odağı oluyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde masal gibi bir düğünle evlenen Dilek ve Taner, dün akşam ekrana gelen 41. Bölümde Kapadokya'nın merkezi Nevşehir'e balayına çıktılar...

Halime’nin kendilerine hazırladığı sürprizle Kapadokya’ya balayına giden Taner ve Dilek, rüya gibi bir tatil yapıyor. Peri bacaları, doğal kaya oluşumlarıyla kaplı vadileri, tarihi mekanları ve sıcak hava balon turuyla muhteşem günler geçiren Taner-Dilek çifti, evliliklerinin ilk günlerini mutlu bir şekilde geçiriyorlar. Çiçeği burnunda evli çift, Gedelli’ye döndüklerinde onları neler bekliyor yeni bölümde sevenleriyle buluştu.

“KAPADOKYA GERÇEKTEN BÜYÜLEYİCİYDİ…”

Gönül Dağı’nda hayallerinin peşinde koşan, girişimci, zeki, cana yakın ve sevimli Taner karakteriyle milyonlarca kişinin beğenisini toplayan Berk Atan, 41. Bölüm çekimleri için gittikleri Kapadokya’yı ilk kez gördüğünü belirterek şunları söyledi: “Müthiş etkileyici atmosferi var. Çok beğendim. Gerçekten büyüleyiciydi. Özellikle sabahın ilk ışıklarında balonların uçuşunu izlemek inanılmazdı. Taner, çok sevdiği Dilek’le evlendikten sonra balayına Kapadokya’ya geliyor. Ben de balayında tüm dünyayı gezmek istiyorum. Ülkemizde uğrayacağım ilk duraklardan biri de Kapadokya olacak.”

GÜLSİM ALİ İLHAN: “KAPADOKYA İNSANA AYRI BİR HUZUR VERİYOR…”

Gönül Dağı’nda canlandırdığı mühendis Dilek karakteriyle takdir toplayan Gülsim Ali İlhan da Kapadokya’da gerçekleştirilen balayı çekimlerinde çalışırken dinlendiğini ve çok eğlendiğini belirterek şunları söyledi:

“Kapadokya’ya ilk olarak 2018 yılında arkadaşlarımla birlikte tatil için gitmiştim. Gerçekten büyülü bir yer, oraya gittiğinizde bölge sizi o kadar çok düşündürüyor ki… Öncelikle oranın oluşumu, eskiden orada yaşayan insanların hayatı, kültürü, doğal ve tarihi güzellikleri insanı çok etkiliyor… Ben Kapadokya’yı çok seviyorum, insana ayrı bir huzur veriyor… Çekimler çok eğlenceli geçti, çok güzeldi…”

Taner ve Dilek’in Kapadokya’daki muhteşem balayı görüntülerinin ve Gedelli’deki birbirinden heyecanlı olayların yer aldığı Gönül Dağı’nın 41. Bölümü, 27 Kasım Cumartesi saat 20:00’de TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

Dizinin Kapadokya da sıcak hava balonları ve güneşin doğu ile batışından muhteşem görüntüler izleyeneleri büyüledi.

Kaynak: Televizyon Gazetesi