Şarkıcı İsmail Gökşen’in yeni klibi kısa sürede çok sevildi. Şarkının klibi, #Youtube #Netd #Kanalda 100.000 leri aşan kitleler tarafından izlendi. 

2020 yılında ‘İnce Hesap’ adlı 3 şarkılık Türkçe Pop albümü ile müzik hayatına başlayan Gökşen ilk klibinide, 'Senin Adın Bile Olmaz' adlı şarkısına Kapadokya çekimleri yaparak profesyonel müzik kariyerine merhaba demişti.

‘Devran Eski Devran Değil’ adlı yeni çalışması ile tüm dijital platformlarda şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. 

Editörlüğünü ; #EngürlüMüzik Şirketi Sahibi Olan, Türk Müzik Dünyasının Deneyimli İsimlerinden, Ercüment Barış Engürlü' nün yaptığı yeni çalışması “Devran Eski Devran Değil’” in sözleri ve müziği Gökşen'' in kendisine ait. Bu klibi çok kısa sürede müzik severler tarafından, beğenilip vede çok büyük ilgi gördü.

Yeni klibinin kısa sürede gördüğü ilgi ve beğeniden dolayı bir açıklama yapan İsmail Gökşen “Geride kalan 1 Aylık süre zaafında Klibime göstermiş olduğunuz ilgi alaka ve sevginiz adına tüm Türkiye halkı ve tüm Sevenlerime Candan Teşekkür Ediyorum. 

Güzel günler göreceğiz ben buna yürekten inanıyorum, bugüne kadar da hep inandım kendime ve siz değerli dinleyicilerime. Bu gururu ise siz güzel dostlarımla, sevenlerimle paylaşmak benim için tarifi zor çok değerli bir durum.

Bu başarıya giden yolda beni yalnız bırakmayan başta Editörüm Değerli Ağabeyim Barış Engürlü' ye, Emekleri Adına Yürekten Teşekkür Ediyorum. Ayrıca siz değerli müzik dostlarına yürekten Sevgi Saygılarımı gönderiyorum.” dedi.