Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası ETKİNLİK-SEN üye ve yöneticileri, Antalya’da Türkiye Delegeler Buluşması Programında bir araya geldiler.

Yurdumuzun 7 Bölgesi ve 30 Farklı İlinden katılan Etkinlik Sektörü temsilcileri, aynı zamanda sektörün önde gelen diğer STK’larından Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği MESAM ve İcracı Sanatçılar ve Müzisyenler Meslek Birliği TSMB Yönetim Kurulu üyeleriyle de Sektörün Geleceğine dair iş birliği ve projeler geliştirmek amacıyla çok verimli geçen toplantılar düzenlediler. Toplantılar ’da şehrimizi Temsilen Etkinlik-Sen Nevşehir İl Başkanı Sn Ersin TÜRK ve Başkan Yardımcısı Sn. Leyla YILMAZ temsil ettiler.

Toplantıda Söz alan Etkinlik-Sen Genel Başkanı Ali Koray ÖZANDAÇ, Etkinlik Sektörüne, her yönüyle bir standart ve kalite getirmek amacıyla yurt çapında çalışmalar yaptıklarını belirtti, 55 ilde teşkilatlandıklarını, 81 ilde teşkilat yapısını tamamlamayı hedeflediklerini ve bu sürekliliğin birlikten ve beraberlikten geçtiğini vurguladı.

Başkan ÖZANDAÇ, Türkiye Delegeler Buluşması Ana Temamız, ‘’Birlikte Güçlüyüz.’’ Birlikte olmak, birlikte üretmek, birlikte kazanmak, harcamak ve birlikte yaşamak ana amacımız.

Birbirimize muhtaçlığımızın farkına varıp, birbirimizi dinlemeye ve anlamaya oluşturduğumuz bu güzel fırsatlar ile başlıyoruz. Birlikte aynı ekmeği bölüşen bu büyük ailede, hiç kimsenin sofradan aç kalkmasına müsaade etmemek ve herkesin doymasını sağlamak için çalışıyoruz.

Bu güzel hayali kurup, bunun için gayret gösteriyoruz. Hayaller hepimizin yaşam enerjisi. Ama onu gerçekleştirmek için yol gösterenlere ihtiyaç duyarız. İstişare, araştırma, tecrübe aktarımı gerekli. Şunu biliyoruz ki, sektörümüzdeki işverenlerin her birinde yadsınamayacak tecrübe birikimi var. Biz bu tecrübe birikimi sahiplerini bir araya getirip, ortaya çıkartıp, tecrübeninçoğalmasını sağlayacağız. Ömrünü eğitme adamış değerli eğitimcilerimizden de destek alarak İşverenlerimizi hak ettikleri güvenli hayat ve iş standardına ulaştıracağız.

O zaman, konuşalım, paylaşalım, aktaralım. Tıpkı diğer büyük sektörlerde olduğu gibi; Kaynaşalım, beraberce pişelim ve olalım. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ifade ettiği gibi, ‘’Birlik ve Beraberlik; Ölümden Başka her şeyi yener.’’ Dünyada gelişen etkinlik ve hizmet sektörünün ivmesini beraberce yakalayalım istiyoruz. İyi Fiyat, kalite, istikrar ve gelecek endişesinden sıyrılalım. Beraberce Fuarlara gidelim, beraberce satın alalım, beraberce satalım, birbirimizin ürünlerine fiyat kırmayalım, haksız rekabet yapmayalım, ahilik kültürünü hizmet sektöründe yaşatalım. Mesleğimize, Sendikamıza ve gelecek güzel günlere inanıp Burada olduğunuz için sizlerle ve bu büyük aileyle gurur duyuyorum. Son olarak 2022 Şubat Ayında İstanbul’da bir yenisinin düzenleneceği Delegeler Buluşması Programında siz değerli üye ve meslektaşlarımızı da aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Sektörümüzde İyi niyet, samimiyet ve inancımız ile Etkinlik-Sen de bir araya geldik.

Etkinlik-Sen Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Leyla Yılmaz'da Antalya buluşması etkinliği hakkında yaptığı değerlendirmesinde şunları ifade etti; "Pandemi ile gelen çok zor bir zaman dilimini beraberce atlattık. Dersler aldık, yaralandık ama güçlendik. Artık geçmişi konuşmayalım dedik. Şimdi güzel günleri planlama vakti geldi. 2022 de Büyük bir iştahla şahlanacak taleplerin bizlere kötü günleri unutturacağına inanıyorum. Endişe duymayın, ama gelişmelere kulaklarınızı da kapatmayın. Biz, Etkinliksen olarak, sizler için çalışıyor, araştırıyor, dinliyor, konuşuyor ve gerekiyorsa savaşıyor olacağız!

Vatan, Millet, Devlet bizimdir. ‘’Hak’’ bizim terimizdir. Asalet bizde, sabır bizdedir. Kilit vurulmuş işyerlerimizde, 1,5 yıl korkuyla bekleyen yürekler bizdedir, ama artık birleşmiş eller ve yurt çapında kenetlenmiş yürekler de bizdedir.

Başkanımız Ali Koray Özandaç, Etkinlik Mekanları Sahipleri, Organizasyon Firmaları, Catering Firmaları, Tedarik Sağlayıcı firmalar, Prodüksiyon Firmaları, Sanatçı Menajerlik Ajansları, MİCE ve Turizm Firmaları ile birlikte sektörün Nevşehir temsilcileri olarak ekmeğimiz için burada bir araya geldik. Yeni sezon öncesi yaptığımız istişare ve toplantıların tüm sektör paydaşlarına hayırlı olmasını diliyorum " diyerek sözlerini tamamladı.