Kapadokya Bölgesi'nin sevilen, genç iş insanlarından Royal Balloon Yönetim Kurulu Başkanı ve Romanya'nın Nevşehir Fahri Konsolosu  Mehmet Dinler ile Ceyda Karabulut Ürgüp Dinler Hotel'de düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. 

Nevşehir siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimlerle, Karabulut ve Dinler ailesinin yakınları ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde Ceyda ve Mehmet Dinler çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Düğüne Nevşehir siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Genç çiftin düğün merasimine, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Eski Ürgüp Kaymakamlarından Kilis Valisi Recep Soytürk, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç, Romanya Ankara Büyükelçisi Stefan Tinka ,Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp TSO Başkanı Ahmet Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Litvanya Fahri Konsolosu ve Kayakapı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, Belediye Başkanları, Daire Müdürleri, turizm sektörü temsilcileriyle, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezine aile büyüğü adına açıklamada bulunan Damat beyin Ağabeyi Yakup Dinler; "Bu güzel günümüzde düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz.'" dedi.

Düğün töreni sonrası mutlulukları gözlerinden okunan günün kahramanları Ceyda ile Mehmet Dinler çiftide "Şuan çok mutluyuz ve çok sevinçliyiz. Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz .Darısı tüm bekarların başına" dediler.

FİB Ajans Organizasyon olarak, Ceyda ve Mehmet Dinler çiftine, bir ömür boyu mutluluk ve iki cihan saadeti diliyoruz.‬

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74