Pandemi dolayısıyla bu yıl Ürgüp'e gelemeyen bazı vatandaşlar, dizinin ilk bölümündeki muhteşem Ürgüp görselleriyle Ürgüp hasretini bir nebze olsun giderdi.

Eşsiz Kapadokya sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. 

Dizinin mekanı için seçilen başta Ürgüp ve Kapadokya’daki ortam harika görünüyor…

Ayrıca usta yönetmen Faruk Teber de muhteşem çekimleriyle farkını hissettirdi. Yeni dizide Kapadokya’nın tarihi ve doğal güzellikleri ile mistik havası en güzel şekilde işlenirken, sahnelerde bir hayli dikkat çekti.

Dizi ilk bölümüyle beklentileri karşıladı. Dizinin reytinglerde de iyi sonuç aldığı açıklandı. Bu noktada dizinin şanslı olduğu görülüyor. Dizi Pazar akşamı yayınladığı için rakipleri arasında çok dizi yer almıyor. Bu nedenle dizinin reytinglerde üst sıralarda yer alması sürpriz değil. Dizinin en büyük rakibi MasterChef olarak görülüyor.

Maria ile Mustafa dizisi müzikleriyle de büyük beğeni topladı. Başarılı oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyiciden tam not alan dizi, ayrıca müzikleri ve eşsiz Kapadokya sahneleriyle de büyük beğeni topladı.

Faruk Teber yönetmenliğinde çekilen dizinin müzikleri, ödüllü müzisyen Atakan Ilgazdağ tarafından hazırlandı.  Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı Mustafa’nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak. Sosyal medya üzerinden “Ürgüp hasretimizi bir nebze olsun dindirdi.” yorumları yapıldı.

İŞTE SOSYAL MEDYADAN DERLEDİĞİMİZ BAZI TWEETLER