Beyaz TV’de yayınlanan ”Dinamit” programının yapımcısı ve sunucusu usta gazeteci Latif Şimşek, Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre görüşen Latif Şimşek, FİB Haber Merkezi'ni Nevşehir'de ki başarılı çalışmaları için tebrik ederek, zor şartlar altında büyük bir özveri ile çalışan yerel basının ülkemizde çok önemli bir görev yürüttüğünü söyledi.

Mismed Sosyal Medya Derneği, 2.Sosyal Medya Çalıştayı için ilimize gelen Gazeteci Latif Şimşek, Nevşehir ve Kapadokya'nın çok özel bir coğrafya olduğunun altını çizerek bölgeye olan hayranlığını dile getirdi.

Nevşehir'e gelmişken değerli dostlarınıda ziyaret etmeden gitmek istemediğini ifade eden Latif Şimşek, Nevşehir'in güçlü medya kuruluşu FİB Haber Merkezine çalışma hayatında başarılarının devamını diledi.

FİB Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, Usta Gazeteci Latif Şimşek'e, bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaret Nevşehir'in meşhur coğrafi işaretli Kabak çekirdeği hediyesi ve günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.