Nevşehir sanayi esnaflarından Hikmet Çapacı ile eşi Fatma Çapacı'nın çocukları Yaşar Emir ve Alperen Çapacı hafta sonunda düzenlenen görkemli sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.

Nevşehir'in sevilen ve saygın ailelerinden "Çapacı" Ailesinin biricik evlatları "Yaşar Emir ve Alperen Çapacı" muhteşem sünnet merasimi davetlilerden tam not aldı.

Düğün salonuna Fikret Çapacı'nın sunumlarında maytaplar, konfetiler, alkışlar ve mehter marşı eşliğinde Yeniçeri Askerleri ile giren Yaşar Emir ve Alperen Çapacı kardeşler için çeşitli sürprizler hazırlanmıştı.

Daha sonra evlatları Yaşar Emir ve Alperen'e Annesi Fatma ve Babası Hikmet Çapacı tarafından Kuran ı Kerim ve Türk Bayrağı verilmeside davetlileri duygulandırrıken uzun süre alkışlandı.

Hafız Mahmut Kemikkıran'ın Kuranı Kerim Tilaveti ve duası ile başlayan Sünnet düğününe; Özleşmiş ve Çapacı Ailesinin çok sayıda eş dost akrabaları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.   

Çapacı ailesi adına davetlilere teşekkür eden Hikmet Çapacı; “Bizleri bu mutlu günümüzde, evlatlarımızın Mürvetlerinde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere sonsuz şükranlarımızı sunarız” dedi. 
 
Bütün akrabaları ve arkadaşları yanında olduğu için sevinçli olan "Yaşar Emir ve Alperen Çapacı" kardeşler sünnet çocuğu olmanın tadını çıkardılar.

 

Bizde FİB Ajans Organizasyon olarak Çapacı ailesine yavrularıyla beraber ömür boyu mutluluklar dileriz.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önmeli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com