Bu sene düzenlenen Mismed Sosyal Medya Ödülleri ve Medya Platformu Büyük Sosyal Medya Çalıştayı 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde Nevşehir Kapadokya Crowne Plaza Otel de gerçekleştirildi. 

Medya Platformu ve MİSMED tarafından Sosyal Medya Ödülleri ve Medya Platformu Büyük Sosyal Medya Çalıştayı düzenlendi. Çalıştaya Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu da katıldı. Haber7 En İyi Haber Sitesi Ödülü'ne layık görüldü.

Bu yıl 4.'sü düzenlenen Mismed Sosyal Medya derneğinin geleneksel hale getirdiği Sosyal Medya Ödülleri etkinliği bu yıl Hacı Bektaş Veli adına düzenlendi. 
 

Medya Platformu ve Mismed bünyesinde gerçekleştirilen programa sosyal medya ahlakına dikkat eden, siber zorbalıkla mücadele eden ve sosyal medyayı ahlakına uygun kullanan değerli katılımcılarla ödüllerini buluşturdu.

2 Gün süren "Dijital Çağda Aile ve Gençlik" konulu çalıştay programı ise sosyal medya ve gidişatına yönelik önemli katkılar sağlamıştır.

Çalıştaya Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar,  Mismed Sosyal Medya Derneği Başkanı Ferdi Dinç, Mismed Dernek kurucu başknalarından Osman Çakır, Dersiad Başkanı Mustafa Çınar, Eğitimci, Yazar, Mv. Danışmanı Metin Sakınç ve çok sayıda STK temsilcileri, öğrenci ve davetli katıldılar.

Sosyal Medya Çalıştayı ve Sosyal medya ödüllerine ayrıca çok sayıda Profesör akademisyenler ve medya ve basının güçlü isimleri ile birçok fenomen katıldı.

Hacı Bektaş Veli 4.Sosyal Medya Ödülleri Nevşehir'de Sahiplerini Buldu.

İşte ödüller;
 

1- Sosyal Medyada Yaptığı Gündemler İle Milli Ve Manevi Değerlerimizi Koruyan Müdafaii İslam Hareketi Başkanı Erdem Özveren. 

2. Twitter’da Etkin Kültürel Sohbetleri İle En İyi Sohbet Odası Ödülü Gazeteci Sinan Akyüz. 

3. Dezenformasyonla Mücadele Eden instagram sayfası "İstihbarat" sayfasına adına Ahmet Enes Sarı Çiçek.

4. En İyi Çıkış Yapan Haber Sitesi @100yazartr  Ödülü Furkan Davut Solmaz 

5. Uluslararası Arenada, Ülkemizi Ve Medeniyetimizi Savunan. Lobiler İle Mücadele Eden Önemli İsim UİD MKYK Üyesi Tuğrul Selmanoğlu, 

6. Diyarbakır Annelerine Çektiği Dikkat İle ve Onları Unutturmadığı İçin Değerli Doç Dr. Adem Palabıyık,

7.  Av. Mahmut Altınel. 

8. Sosyal Medyada Eğitici Ve Öğretici Paylaşımları İle Prof. Dr. Kutluk 

9 - Kültür Savaşlarında Ülkemizin Muhkem Kalesi ,Tarihi Gençlere Sevdiren Hocamız Prof Dr. Ebubekir Sofuoğlu 

10- Etkin Roportajları İle Kültür Dünyamıza Katkı Sunan Değerli Gazeteci Fatma Gülşen Koçak 

11 - Dezenformasyonla Mücadelede Başı Çeken Akit Tv Ailesi Adına Sayın Murat Alan 

12- Milli Ve Manevi Değerlerimiz Dijital Mecra Dahil Her Alanda Müdafaa Eden Sayın Ekrem Kızıltaş. 

13- Kültür Ve Edebiyat Dünyamıza Katkıları İle Yaptıkları Programları Dijital Mecrayada Taşıyan, En Başarılı Kurum Ödülü, Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı

17. Dezenformasyon İle Mücadele Başarı Ödülü Tv Net Şahsında Haber Şefi Gökhan Yılmaz. 

18-  Sosyal Medyada Aile Hayatına Katkıları İle Sayın Betül Baykal Dinç 

19 - İnsanları İyiliğe Sevk Eden, Aileyi Kardeşliği Sevdiren Ekranların Güzel Programı. "Ülke Tv  Gönül İşi" Programının Ödülü Ahmet Durkaya 

20- Yazılım Dalında "Lean Yazılım" Ahmet Yazıcı 

21 _Dijital Dünyadaki Başarılı Çalışmaları İle Tanınan Okan Özbay 

21 - Dezenformasyonla Mücadelede Çıkış Yapan Havadis.Com adına Emre Kayırlı 

22-  Ve Senelerdir  Zirveyi Kimseye Kaptırmayan En İyi Haber Sitesi Ödülü  Yine Haber 7  Sitesine Gidiyor. Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli 

23. Kanal 24  "Masada Ne Var?" Programı

24. Beyaz TV Dinamit Proğramı Latif Şimşek

"MİSMED'İ TEBRİK EDİYORUM"

Çalıştayda konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, şunları söyledi: 

"Hem aile hem gençlik bir toplumun hem bugününü hem yarınını ilgilendiren iki ana grup, iki ana konu. O yüzden böyle bir başlıkla toplantı gerçekleştirilmesi önemli. Ben bu toplantıyı tertip eden MİSMED Sosyal Medya Derneği'ni tebrik ediyorum. 

Sosyal medya hep gündemimizde olan bir konu. Doğru kullanılması hepimizi yakından ilgilendiriyor. Bazen hepimizi çok müspet şekilde etkilediği gibi, bağımsızlık gibi sorunlara yol açabilecek bir konudan bahsediyoruz aynı zamanda. Aile ve sosyal medyanın enine boyuna irdelenmesi bizim için ayrı bir ehemmiyet arz ediyor.