AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Tevfik Ekici, Gökmen Yamangil ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan FİB Haber.Com İnternet Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

22 Şubat'ta gerçekleştirilen 7. Olağan Kongrede AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına seçilen Ali Kemikkıran, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Çapacı ve Genel Koordinatör Uysal'a geçen 3 aylık süreçte yürütülen parti çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

Basın mensuplarının Nevşehir’de büyük bir sorumluluğu üstlendiğini ve ayna görevi yaptığını vurgulayan İl Başkanı Kemikkıran​​​​​, FİB Haber İnternet Gazetesi çalışanlarına, başarılı çalışmalarıyla Nevşehir’e verdiğini hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Nevşehirli gazeteciler olarak sizler vatandaşın gözü kulağı olduğunuz sürece Nevşehir’imizin gelişmesi daha ileriye gidecektir.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör Uysal'da, pandemi nedeniyle oldukça zorlu bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde, birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Ülkemizin huzurlu günlere ihtiyacı var. Rabbim ülkemize, devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi. 

Çapacı ve Uysal, Bu nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.