Nevşehir'de Uzun yıllardır kırtasiye ve okul gereçleri alanında hizmet veren Yolbaşı Kırtasiye'nin yeni şubesi 2000 Evler Mahallesi, Üniversite kavşağı, M. Paslanmaz caddesi üzerinde düzenlenen törenle açılış töreni ile Nevşehir halkının hizmetine girdi.

Nevşehir'de Uzun yıllardır kırtasiye ve okul gereçleri alanında hizmet veren Yolbaşı Kitap Kırtasiye Kopyalama Merkezi’nin Yeni şube açılışını sürpriz anneler günü hediyesi olarak işletme sahiplerinin anneleri Düriye Altunbaş hanımefendi tarafından gerçekleştirildi.

Anne duası en karlı kazanç

Gerçekleşen açılış törenine işletme sahipleri Nuri, Mustafa ,Bilal Altunbaş ve anneleri Düriye Altunbaş, teyze ve yengeleri ,Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nevşehirli değerli hemşehrimiz Rasim Arı ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış duasını ve ardından kurban kesiminin ardından önce Açılış kurdelesini  firma sahipleri Nuri, Mustafa ,Bilal Altunbaş kardeşlerin anneleri Düriye Altunbaş ile teyze ve yengeleri tarafından kesildi ardından davetliler işyerini gezdi. 

Yolbaşı Kitap Kırtasiye Kopyalama Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Altunbaş, yeni şubelerini Nevşehirlilierin hizmetine sunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Yolbaşı olarak Nevşehirli hemşehrilerimize ve üniversiteli öğrencilerimize kaliteli ürünleri en uygun fiyatla sunmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Firma Yönetim Kurulu üyesi Nuri Altunbaş'ta şubemiz açılışına teşrif eden herkese teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın şehrimize hayırlı olsun dedi.

Yine Firmanın Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Sait Altunbaş'ta Nevşehir'de firmamızın ikinci şubesini açmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Açılışımızı anneler günü dolayısıyla değerli annemize yaptırdık. Bizleri yetiştirip büyüten ve her zaman yanımızda en büyük destekçimiz olarak bulunan başta Annem olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü tebrik ediyorum dedi. 

2000 Evler Mahallesi, Üniversite kavşağı, M. Paslanmaz caddesi üzerinde Nevşehirlilerin hizmetine sunulan Yolbaşı Kitap Kırtasiye Kopyalama Merkezi yeni şubesinin Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz...

Yolbaşı Kırtasiye Kopyalama Merkezi

"Bu merkez sadece suya ve hayallere baskı yapamıyor..."

Adres /Merkez : Yeni Mahalle, Nar Caddesi No:2/c, 50100 Nevşehir
Tel: (0384) 213 71 21

Şube: 2000 Evler Mahallesi, Üniversite kavşağı, M. Paslanmaz caddesi No:3 NEVŞEHİR

Tel: 215 23 40