MÜSİAD Azerbaycan Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İlişkiler Başkanı Nevşehirli iş insanı Hüseyin Yapar ve Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftci Nevşehir'in en çok takip edilen internet gazetesi FİB Haber.Com'u ziyaret etti. 

Azerbaycan’ın bakenti Bakü’de ticari faaliyetini sürdüren hemşehrimiz Hüseyin Yapar, “Azerbaycan bizim için yabancı bir ülke değil” dedi.

İki dost ülke arasında Ticari, Kültürel ve sosyal işbirliğini artırmak bizim en büyük hedefimizdir diyen Yapar, Azerbaycan’ın Berde kenti ile Anadolumuzun kadim kendi Nevşehir ilimizin kardeş şehir olmalarının ise mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Nevşehirli iş insanı Hüseyin Yapar, ziyarette memleket özlemini gazetemizin resmi internet adresi olan www.fibhaber.com’ dan takip ettiğini, Nevşehir ile ilgili tüm gelişmelerinde yine Bakü'deki ofisinde açık olan www.fibhaber.com sayfasından takip ettiğini kaydetti.

Nevşehir ve ülke gündemine dair koyu bir sohbete giren buluşmada, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve İGM Üyesi Haydar Çiftci ile memleket hasreti gideren Hüseyin Yapar; "Bugün FİB Haber Merkezinde Nevşehir, Türkiye ve Türk dünyası üzerine güzel bir muhabbet oldu. Bize bu fırsatı verdiği için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren www.fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Çapacı'da; "Bizde değerli hemşehrimiz iş insanı Hüseyin Yapar'a ve İGM Üyesi Haydar Çiftci'ye ziyaretleri için teşekkür ediyor, tüm gurbetçilerimize selamlarımızı ve sevgilerimizi gönderiyoruz." dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.