Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Celalettin Güven, yayımladığı mesajında gazetecilik mesleğinin mesai kavramı olmayan bir meslek olduğu vurgusunu yaptı.

Toplumun yaşadığı tüm olağan ve olağan dışı olaylarda, sıcak tanıklardan biri olarak gazetecilerin yüksek sorumluluk taşıdığını belirten Başkan Güven, mesajında, "Mesleğini hakkıyla yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Bu meslek mesaisi olmayan, ömür boyu sorumluluğu süren, bir haberin ulaştığı her coğrafyada etkilerini sürdüren, sesini yankılattıran özel bir meslektir. Ağır sorumluluk altında, farkındalıkla bugüne kadar işini yapmış tüm gazetecilerimizi kutluyorum.

Kamuoyunu doğru bilgilendirme adına, mesaisinden, emeğinden, sıhhatinden ve hatta hayatından olma pahasına çalışan gazetecilerimizin emekleri için minnettarız. Bu uğurda hayatını kaybedenlere, Allah’tan rahmet diliyorum. Sıhhatini kaybedenlere, Allah’tan şifa diliyorum. Şu anda mesaisini verenlere de hayırlı bir çalışma hayatı diliyorum. Kamuoyunun gözü, kulağı olan; doğru haberle vicdanların sesi, mesuliyet bilinci olan gazetecilerimizin varlığı bizlere güç vermektedir. Doğrularımızı duyuran, hatalarımızda uyaran bu kadim mesleğin ve bu mesleğin temsilcilerinin farkında, yanındayız. Bu hissiyatla bir kez daha ’Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutluyor, tüm gazeteci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.