Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel ve beraberindeki heyet 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla FİB Haber  Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile bir süre görüşerek gazetemiz çalışanlarının Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanlığı olarak yaptıkları çalışmaların kamuoyuna duyurulması adına basının her zaman kendilerine destek verdiğini ifade eden İl Başkanı Kamil Gülmez, FİB Haber.Com İnternet Gazetesi’ne doğru, ilkeli ve objektif habercilik anlayışından dolayı teşekkür etti.

Basının toplumun tüm kesimleri tarafından kabul gören bir meslek olduğunu kaydeden Başkan Gülmez, “Gazetecilik mesleği, gerek resmi gerek özel kurumlar ve gerekse halkımızın fertleri arasında olsun,  hepimizin sesi gözü kulağıdır. Bu yönü ile basın, senin, benim, yani halkın kendini ifade edebildiği demokrasi meydanıdır.” dedi.

Halkın doğru haber ve bilgi alması noktasında, basının çok önemli bir görev üstlendiğini belirten CHP İl Başkanı Kamil Gülmez; Nevşehir'de basın sektöründe çalışanların ve yerel gazetelerin mutlaka desteklenmesi gerektiğini kaydetti. 

Ziyarette CHP Nevşehir İl Örgütü’nün çalışmaları hakkında da bilgiler veren CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, yerel ve ülke siyaseti ve gazetecilerin çalışma koşullarını değerlendirdi.

Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu, kamuoyunu bilgilendirme de ve aydınlatma da gazetecilere büyük görev düştüğünü ifade eden İl Başkanı Gülmez, bu nedenle gazetecilik ve siyasetin hep içe içe olduğuna dikkati çekti.

Vatandaşın gözü kulağı, kamuoyunun müşterek sesi olan basın kuruluşlarına özgür bir yayıncılık ortamı dileyen Gülmez, parti olarak Pandemi kuralları çerçevesinde çalışmalarına da devam ettiklerini belirtti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyet dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal 'da, nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında baları dileğinde bulundu.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.