Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen fenomen dizi ‘Çukur’ dizisi yeni bölümünden bazı sahnelerin çekimleri Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Çukur'dan Kapadokya çıkarması!

4 sezondur hem reytinglerde, hem de sosyal medyada adını zirveye yazdıran ekranların fenomen dizisi ‘Çukur’ bu kez rotasını Kapadokya'ya çevirdi.

Almanya yerine Kapadokya...

Geçen Sezon yani 3. Sezonda 2 veya 3 Bölüm Almanya'da Çekim yapılmıştı. Bu Sezon Türkiye için tercih edilen yer Nevşehir Kapadokya Bölgesi oldu. Dizinin Kapadokya çekimleri için önceki gün Ürgüp'te “Motor!” denildi.

Yamaç'ın Kapadokya Çekimleri başladı... 115. Bölüm yani Haftaya yayınlanacak olan Bölüm Yeni bir yerde çekilecek Afganistan Sahneleri Kapadokya'da çekilecek.

Kapadokya'nın kalbi Ürgüp'te çekimleri devam eden dizinin peri bacaları diyarında yaşadıkları ise şimdiden Çukur severler tarafından heyecanla bekleniyor. 

Çukur dizisinden Tüyo...
Yamaç'la Kulkan'ın Bugün Kapadokya'da Çekimleri oldu. Kulkan Yamaç'ı Kardeşinin olduğu yere yani Afganistan'a getirecek ancak Salih ve Amcası orda olduğu için Kulkan Kendi tuzağını hazırladı Salih Yamaç'ın Kulkan'ın Elinde olduğunu öğrenip onu kurtaracak.

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 4. Sezon yeni bölüm çekimlerinin Kapadokya'da yapılacağını ilk kez bölgemizin tanıtımına büyük emeği geçen, bir çok dizi sinema ve reklam filmlerine profesyonel ekibi ile yıllardır cast casting hizmeti veren Mustafa Kırboğa şu sözlerle müjdelemişti; "Hayırlı sabahlar. Çukur dizisinin 1 bölümünü burada çekeceğiz. Salı günü motor..." 

Bu vesile ile değerli hemşehirmiz Mustafa Kırboğa abimize geçirdiği rahatsızlık nedeniyle de Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

İşte heyecanla beklenen dizinin Kapadokya setinden ilk görüntüler...