23. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede beraberinde iş insanı Halil Doğan ile birlikte Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

Gazetemiz FİB Haber.Com İmtiyaz Sahibi İbrahim Uysal ve Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre sohbet eden Mahmut Dede, “Ben Nevşehir’den hiç kopmadım hep hemşerilerimin sıkıntılarıyla ilgilendim halende ilgileniyorum. Hemşerilerimiz beni arıyorlar bundanda memnunum. Bir zamanlar vekil olarak yaptığım hizmeti şimdide fahri olarak sürdürmekteyim. Kapım herzaman Nevşehir’li hemşerilerime açıktır.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'ya da taziyelerini ileten Dede, yaklaşan genel seçimlerle ilgili olarakta; Şuan için Milletvekili adaylığı ile ilgili bir düşüncem yok. Bizi öyle makam, mansıp peşinde koşanlar ile karıştırmasınlar. Ancak, bir görev verilirse de bu bizim için emir tekakki eder, her daim başımızın tacıdır. Biz AK Parti'nin her şartta neferleriyiz. Bizim bir davamız var, bizim bir derdimiz var, bizim millet diye, ümmet diye, bayrak diye, ezan diye bir derdimiz var. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte ve liderliğinde kutlu hareketimize ve davamıza sımsıkı bağlanarak yolumuza devam ediyoruz." dedi.

Dede; "Biz, İstanbul'da yaşayan Nevşehirliler olarak memleketimizden tüm haberleri www.fibhaber.com dan takip ediyoruz. Bu bağlamda bizlerin gözü kulağı sesi oluyorsunuz. Sizleri tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Uysal ve Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise, bu özel ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hepimizin tek derdi Nevşehir. "Ortak paydamız Nevşehir için Nevşehirlilik ruhu ile çalışıyoruz. Siyasi parti gözetmeksizin  Nevşehir'i kendine dert edinen ve onun için çalışan herkesin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.