FİB Haber.Com internet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal, son Valiler Kararnamesi ile Nevşehir'e atanan Vali İnci Sezer Becel’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Vali Sezer Becel'e yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulunan Fibhaber.com yönetimi, internet gazetelerinin Nevşehir’deki çalışmaları hakkında bilgiler vererek Nevşehir ve Nevşehirli’nin faydasına olan her konuda her daim destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.

‘Basının desteği önemli’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’de, Nevşehir'in, ülkenin dışa açılan penceresi olduğunu ifade ederek, “Turizmin başkentine geldim. Görevimizde bu sorumluluk bilinciyle hareket edeceğiz. Yeni bir heyecanla, gayret içerisinde ve birlikte Nevşehir için güzel şeyler üreteceğiz. Nevşehir'de toplumun büyük çoğunluğunu ilgilendiren başta turizm ve eğitim olmak üzere olumlu konularda desteğiniz önemli” dedi.

Ziyaretin sonunda FİB Haber.Com internet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal, Vali Sezer Becel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.