Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca, beraberindeki dernek üyeleriyle birlikte Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezini ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Ağca, Nevşehir’de de çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaret gerçekleştirdiklerini aktardı.

Ankara Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca, Derneklerinin Ankara'da birlik, beraberlik ve dayanışma göstermek için kurulduğunu, kuruluş amaçlarının içerisinde Ankara'da yaşayan Nevşehirli; kamu ve özel sektörde çalışan genç hemşerileri bir araya getirerek, Nevşehir kültürünü ve dayanışmasını oluşturmak, aralarında hiçbir ayrım gözetmeksizin hepsiyle bir arada olmak için oluşturulduğunu ifade ederek dernek olarak yapılan diğer faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Uysal ve Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise, bu özel ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hepimizin tek derdi Nevşehir. "Ortak paydamız Nevşehir için Nevşehirlilik ruhu ile çalışıyoruz. Bizim gibi Nevşehir için çalışan herkesin de yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Hemşehricilik bilinci için Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Uysal ve Çapacı, Dernek Başkanı Ziya Ağca ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi.