Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Nevşehir temsilcimiz Suvermez Kapadokyaspor, 39 yaşındaki Kamerunlu tecrübeli golcü Gustave Bebbe'yi transfer etti.

Uzun süredir golcü arayışlarını sürdüren Suvermez Kapadokyaspor, Kamerunlu yıldız Gustave Bebbe’yi kadrosuna kattı. Türk statüsünde mücadele eden ve Alper Aydın adıyla bilinen Bebbe, Süper Lig’te Konyaspor, Ankaragücü, Başakşehir, Diyarbakırspor ve Kasımpaşa gibi kulüplerde forma giyerken, sezon altı sezondur Bölgesel Amatör Lig’te mücadele ediyor.

VELİMEŞE’DE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

2015-2016 sezonunda Mudanyaspor formasını terleten Bebbe,  E.Velimeşe’de şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Kulüp Başkanı Fikret Tunca ile kulüpte sözleşme imzalayan Bebbe, bugün mor beyazlı temsilcimizle ilk antrenmanına çıktı.

Gustave Bebbe Resmen SKS’de..

Nevşehir temsilcimiz Suvermez Kapadokyaspor bu flaş trasferi sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu; "Yıllarca Süper Lig’de Başarı ile Forma Giymiş Gustave Bebbe (Alper Aydın) İle anlaşmış bulunmaktayız. Kendisine Hoşgeldin diyor Camiamıza Hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

22 Haziran 1982, Yaoundé), Kamerunlu futbolcudur. MKE Ankaragücü'nde forma giydiği dönem Türk vatandaşlığına geçerek M. Alper Aydın ismini kullanmaya başladı. Bu sayede bir dönem Türk statüsünde Süper Lig'de forma giydi. Fakat Kamerun millî takımının Cape Verde ile Dünya Kupası elemelerinde oynadığı maçta forma giymesi ile Süper Lig'de Türk statüsünde oynama hakkını kaybetti. O tarihten beri Türkiye liglerinde tekrar yabancı statüsünde forma giymeye başlayan ünlü oyuncunun son durağı Nevşehir temsilcisi Suvermez Kapadokyaspor oldu.

Haber: Mustafa Ferveren