Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82’inci yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kızılay Nevşehir Başkanı Ercan Civelek, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kendisini milletine adayan, milletinin her alanda yücelmesi için çaba gösteren, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olan büyük bir lider ve büyük bir devlet adamı olduğunu belirtti. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük idealinin, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak olduğunu vurgulayan Başkan Civelek,  mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Büyük önderin ideali, milli iradenin, millet egemenliğinin her şart altında korunması ve savunulması olmuştur. Bizler de omuzlarımıza yüklenen görevi başarıyla yerine getirme gayretiyle emanetine layık olmaya ve yüce milletimizin hizmetinde, tek yürek halinde, özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye'miz Gazi Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin izinde, istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye, demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor ve edecektir. Bu düşüncelerle, vefatının 82’inci yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar saygı, şükranla ve rahmetle anıyorum." dedi.