Ekranların sempatik ismi Kürşat, Anadolu’nun cennet köşelerini gezmeye devam ediyor. Anadolu insanının samimi sohbetleri, farklı şehirlerden benzersiz lezzetler ve yıllardır süregelen ilginç gelenekler Gündüz Gece ile ekrandaki yerini alıyor.

Eğlenceli ve içten tavırları ile Anadolu insanın evlerinden kalplerine girmeyi başaran Kürşat, yerli ve yabancı birçok turistin akın ettiği Nevşehir’in Çat kasabasını tanıtacak.

Kanal 7 Gündüz Gece ekibi bu hafta yöresel lezzetleri, benzersiz doğal güzellikleriyle Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çat kasabasından evlere konuk oldu.

Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk; "Bugün Kasabamızın ve Yöremizin tanıtımı için, programları sevilerek izlenen Tv programcısı Kürşat (Kürşat Biçici) Kasabamızı ziyaret ederek, Televizyon programı için Kasabamızda Köftür ve Pekmez yapan Ferfene Kadın Girişim Koop. üyelerimize pekmez yapımında hem yardımcı oldu, hemde program çekimi yapmış olup, Yakın zamanda Kanal 7 ekranlarında yayınlanacağını bildirmiştir." dedi.

Bereketli topraklarda yetişen bin bir çeşit ürünü yerinde inceleyen Kürşat, hasat zamanının telaşını köylülerle birlikte yaşıyor.

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 11:30’da Kanal 7’de…