Nevşehirli Bürokratlar ve İş Adamları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin, Nevşehir gündemin adresi FİB Haber. Com İnternet Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Gazetemiz FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile biraraya gelen Nevşehirli Bürokratlar ve İş Adamları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin, ilimiz ve bölgemiz konusunda keyifli bir sohbet geçirdi.

FİB Haber İnternet Gazetesi’nin sadece Nevşehir değil, bölgemiz içinde çok önemli bir görev üstlendiğini, kamuoyunu bilgilendirme de örnek bir yayıncılık sergilediğini belirten NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, ilimize ve bölgemize kattığı değerden dolayı teşekkürlerini iletti.

"Eğitime ve gençliğe önem veren bir dernek olduk"

İstanbul'da eğitim hayatını sürdüren Nevşehirli üniversite öğrencilerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten NEVBİAD Başkanı Tekin, Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği olarak 7. Yılında da burs vermeye devam ettiklerini, aynı zamanda öğrencilere mentorlük yaptıklarını söyledi.

Nevşehirli 250 üniversite öğrencisi ile irtibat halinde olduklarını ifade eden NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin; "Burs, staj ve yurt dışı proğramları dahil öğrencilerimize her konuda destek oluyoruz. Hala hazırda erasmusla yurt dışına giden 4 öğrencimize de destek olduk. Lisan ve master eğitimi için yurt dışına gideceklerede destek oluyoruz." dedi.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise, bu özel ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hepimizin tek derdi Nevşehir. "Ortak paydamız Nevşehir için Nevşehirlilik ruhu ile çalışıyoruz. Bu bağlamda Nevşehir'e Nevşehirliye Eğitime ve gençliğe katkı ve destekleriniz için teşekkür ediyoruz" dedi.  

Hemşehricilik bilinci için Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Çapacı, İstanbul'daki gururmuz NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz'ın da eşlik ettiği ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.