Nevsehir 19 Mayıs ilkokulunda yapılan ögretmenler günü kutlamasında Şeyma öğretmene senden daha güzel şarkısı eşliğinde 1-B sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteri çok ses getirdi.

Öğrenciler hazırladıkları sürprizde sanatçı Duman’ın hafızalarda yer eden şarkısı, “Senden daha güzel” şarkısının sözlerini kullandı. Sürprizden habersiz olan Şeyma öğretmen normal 24 Kasım Öğretmenler Günü programını sürdürürken, programın bitimine doğru ayağa kalkan 23 öğrenci hep bir ağızdan şarkıyı söylemeye başladı. Öğrenciler şarkıyı söylerken ellerindeki öğretmenlerinin fotoğraflarını da havaya kaldırdı. Sürpriz karşısında duygu yoğunluğu yaşayan Şeyma öğretmen şaşkınlıklarını attıktan sonra öğrencileri ile birlikte şarkıya eşlik etti. Öğretmenler duygulandıklarını belirterek sürprizin kendilerini mutlu ettiğini söylediler.

Nevsehir 19 Mayıs ilkokulu 1-B sınıfında okuyan 23 öğrenci ve velileri FİB Haber Merkezine yaptıkları açıklamada; Bugün 24 Kasım . Okulun en degerlisi İncisi Şeyma öğretmenimizin ve bütün Öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyoruz.