Nevşehir'in sevilen hayırsever iş insanlarından Adnan İşbilir'in Diyetisyen oğlu Burak İşbilir, Samsun eşrafından Günay Dinçer'in Diyetisyen kızı Serendiz Dinçer hafta sonu Ürgüp Perissia Hotel Düğün Salonunda düzenlenen göz kamaştırıcı düğünle dünya evine girdiler.

Davetlileri kapıda karşılayan Dinçer ve İşbilir aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.  

Serendiz ve Burak İşbilir çifti Ürgüp Perissia Hotel Düğün salonu tesislerinde yapılan rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi... 

Nevşehir siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimlerle, Dinçer ve İşbilir ailesinin yakınları ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde Serendiz ve Burak İşbilir çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Ürgüp Belediyesi nikah memuru Muammer Efe kıyarken, nikâh şahitliklerini ise MHP 25. Dönem Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Nevşehir Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, MHP Pendik İlçe Başkanı Çağrı Doğan, Genç İş İnsanı Fatih İşbilir, İsmail İşbilir, Yüksel Alkaç ve Yaşar Güder yaptı.

Daha sonra Nevşehirli iş adamı Adnan İşbilir tarafından isme özel hazırlatılan Kılıç ve Kalkan hediyesini genç çifte MHP'li 25. Dönem Milletvekili Mehmet Varol, Fatih İşbiler'e Nevşehir Şöförler Odası Başkanı Mustafa Düzgün ve Günay Dinçer'e de Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı tarafından hançerleri takdim edildi.

Kılıcın adaleti temsil ettiğini belirten Varol, “Serendiz ve Burak İşbilir çiftine nikâhınız ve ömrünüz hayırlı, uğurlu, bereketli ve mübarek olsun” dileklerinde bulundu.

Nevşehir'de yılın düğününde Sanatçı Mustafa Keser ve Yusuf Güney sahne aldı.

Nevşehir'in Spor, Sanat, İş ve Siyaset Dünyasının yoğun ilgi gösterdiği düğünde Sanatçı Mustafa Keser ve Yusuf Güney sahne aldı.

Serendiz ve Burak İşbilir çiftinin düğün töreninde ilk olarak sahne alan ünlü sanatçı Yusuf Güney, tüm davetlilerden büyük ilgi gördü. 

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarıyla sahneye çıkan, kendine has yorumu, güçlü sesi ve etkili sahne performansıyla her zaman adından söz ettiren Mustafa Keser, seslendirdiği biribirinden güzel şarkılarıyla düğüne katılan davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Mustafa Keser, "Serendiz ve Burak İşbilir çiftimize bir ömür mutluluklar diliyorum" dedi. Ünlü sanatçı Mustafa Keser'in birbirinden güzel parçaları seslendirdiği düğün gecenin geç saatlerine kadar devam etti. 

Düğünde genç çift ve davetliler doyasıya eğlenirken Nevşehir dışından gelen çok sayıda konuklar da geceye büyük renk kattı.

Gecenin kahramanları Serendiz ve Burak çifti adına, İş Adamı adnan İşbilir; "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm eş dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

Öte yandan Serendiz ve Burak İşbilir çiftinin düğünü tüm katılımcılar tarafından Nevşehir'de 2021 yılının düğünü olarak değerlendirildi.

FİB Ajans Organizasyon olarak, Serendiz ve Burak İşbilir çiftine, bir ömür boyu mutluluk ve iki cihan saadeti diliyoruz.‬

(Kapadokya Düğün Fotoğrafcısı Studio Güneş'te... Fotoğraf Sanatçısı Ali Güneş)
 

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı