29. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Nevşehir Defterdarı Orhan Taş ve Defterdarlıktaki yöneticiler, Nevşehir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Nevşehir Defterdarı Orhan Taş, ”Vergi haftasını kutlamaya başladık bu çerçevede ziyaretlerimiz olacak. Bu çerçevede sizi ziyaret ettik. Vergi haftasının temel amacı biliyorsunuz toplumda vergi bilincini benimsetilmesi ve devlet kurumları arasında sivil toplum kuruluşları arasında ilişkileri daha yaygın hale getirmek. Vergiyi daha tahsil hale getirmek. Biz buna vergide gönüllü uyum diyoruz. Vergide gönüllü uyumunu en üst seviye çıkarmak için vergi haftası etkinliklerini yapıyoruz. Burada tabi birinci önceliğimizin özellikle çocuklarda vergi bilincinin oluşması yani toplumda şöyle veya böyle belli bir seviyeye toplum bilincini ve vergi bilinci var. Ama çocuklarımızda yeniden vergi bilincini oluşturmak ve üst seviyede oluşturmak adına bu tür vergi haftası etkinlikleri yapıyoruz. Bu çerçevede inşallah dolu dolu bir vergi haftası kutlaması yapacağız."diye konuştu.
Nevşehir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan ise ziyaretten dolayı Defterdar Taş'a teşekkür ederek, "Vergi haftasının vergi bilincinin toplumun her kesimince benimsenmesine ve verginin ülkemiz için öneminin bir kez daha vurgulanmasına verginin geleceğimiz için önemini anlatacak şekilde kutlamaya çalışan siz konuklarımıza ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim" dedi.


Arslan, "Vergi haftası münasebetiyle odamızı ziyaret eden Defterdarımıza, Vergi dairesi Müdürümüze. Gelir Müdürümüze, Muhasebe Müdürümüze, Milli Emlak Müdürümüze,Personel Müdürümüze, Gelir Müdür Şefimize, Muhakemat Müdürümüze Ziyaretlerinden dolayı Şahsım ve Meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum".
VERGİ HAFTAMIZ KUTLU OLSUN. UYGUN