Nevşehir Kapadokya Bölgesinin en önde gelen güzellik merkezlerinden olan Derma Center, kuruluşunun 10. yılını görkemli bir organizasyon ile kutladı.

Eski ünlü Manken, şarkıcı ve oyuncu Tuğba Özay'ın katılımlarında gerçekleştirilen kutlama organizasyonunda firma yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, eğitmenler, personel ve müşteriler 10. yıl pastasını hep birlikte kesti.

Tuğba Özay, Nevşehir Derma Center güzellik merkezi 10. Yıl kutlamasına katıldı

Nevşehir merkez Güzelyurt Mahallesi Göktürk Cadddesi üzerinde hizmet veren ‘Derma Center Güzellik merkezininin 10. yıl kutlamasına katılan Özay, kutlama pastasını da işyeri sahibi Ebru Güler ile birlikte kesti. Özay, daha sonra Ebru Güler'den işyeri hakkında bilgi aldı. Güzellik merkezini de gezen Özay, şıklığı ile dikkat çekti. Özay, sevenleri ile de bol bol fotoğraf çekildi. 

Derma Center 10’uncu yılını kutladı...

Derma Center İşletme sahibi Ebru Güler tarafından 2011 yılında hizmet vermeye başlayan ve kısa sürede Nevşehir'in en tanınmış ve en çok rağbet gösterilen firması haline gelen Derma Center Güzellik Merkezi, başarılarla dolu 10. yılını tüm personeli ve müşterileriyle birlikte kutladı. Çok sayıda davetlinin yer aldığı organizasyonda misafirlerini tek tek ağırlayan firma sahibi Ebru Güler, kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

Keyifli geçen organizasyonun sonunda hep birlikte kutlama pastası kesildi.

Öte yandan, Derma Center Güzellik Merkezi'nin özel davetlisi olarak ilimize gelen Ünlü Manken ve oyuncu Tuğba Özay, Derma Center sahibi Ebru Güler ile birlikte sabahın erken saatlerinde Kapadokya semalarında balon turu yaptı.

10. Yıl kutlaması için Kapadokya'ya gelen Tuğba Özay, saat 14.00 de hayranları ile Derma Center'de buluştu.

Derma Center ailesinin her geçen gün büyüyerek farklı hizmetler vermeye devam ettiğini ifade eden firma sahibi Ebru Güler, “Sadece Nevşehir veya Kapadokya'ya hizmet etmiyoruz. Diğer farklı illerden ve hatta yurt dışından da gelen müşterilerimiz var. Merkezimizde 10 yıl içerisinde binlerce müşterimize hizmet verilmiştir.” dedi.

DERMA CENTER (Ebru Güler)
Adres:
Güzelyurt Mah. Göktürk Cad. 25 Nevşehir Merkez, Nevşehir 
Tel: 0 384 212 76 76
GSM: 0 533 718 68 18