Nevşehir İlim Yayma Cemiyeti tarafından “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Uçhisar Kadıneli Restaurant'ta ildeki gazetecilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir'deki gazetecileri unutmayan Nevşehir İlim Yayma Cemiyeti akşam yemeğinde gazetecileri ağırlayarak, günlerini kutladılar.

İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şubesi Başkanı Mustafa Özdemir, Başkan Yardımcısı NEVÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş, Fatih Güneş, yönetim Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı , Genel Koordinatör İbrahim Uysal ve çok sayıda gazeteci katıldı.

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir'de görev yapan gazetecilerle bir araya gelmek ve bu özel günlerini kutlamak amacıyla akşam programı düzenlediklerini ifade eden İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şubesi Başkanı Mustafa Özdemir,  gazetecilere görevlerinde başarı ve kolaylık diledi. 

Akşam yemeği sonrası karşılıklı sohbetlerin yapıldığı proğramdaİlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şubesi Başkanı Mustafa Özdemir ve Başkan Yardımcısı NEVÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.