Antalya Kepez Devlet Hastanesinde görevli Nevşehirli uzman doktor Ayça Gümüş, oğlu Rüzgar ve beraberinde Gönül & Çetin Gökşen çifti Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com'a ziyarette bulundular.

FİB Haber.Com İnternet Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı tarafından ağırlanan gurbetçi hemşehrimiz uzman doktor Ayça Gümüş, İlimiz de yaşanan tüm gelişmeleri sürekli olarak www.fibhaber.com dan takip ettiklerini ifade etti. 

Nevşehirlilerin sesi, gözü ve kulağı olarak FİB Haber.Com ekibine de teşekkürlerini ileten Nevşehirli uzman doktor Ayça Gümüş," Biz şehir dışında yaşayan gurbetçiler olarak Nevşehir ve bölgemiz hakkında tüm gelişmeleri www.fibhaber.com dan öğreniyoruz. Bu manada çok kutsal bir görev ifa ediyorsunuz. Sizleri ve ekibinizi tebrik ediyor çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" dedi.

Türkiye'nin konuştuğu Ayça doktoru FİB Haber'de ağırladık...

Antalya Kepez Devlet Hastanesinde pandemiden sorumlu Nevşehirli uzman doktor Ayça Gümüş'ün, geçtiğimiz yıl Haziran ayında yaşadığı bir olay tüm Türkiye'de günün konusu olmuştu...

Nevşehirli doktor Ayça Gümüş, Antalya Kepez Devlet Hastanesinde pandemiden sorumlu uzman doktor olarak görev yaparken, yoğun bakımda tedavisine baktığı hastası hayatını kaybetti... Bu acı haberi kaybettiği hastasının ailesine gözyaşlarıyla verdi. Bunun üzerine Covid-19'dan dolayı eşini kaybeden acılı koca, Nevşehirli Genç Doktor Ayça'nın yanına gelerek elini öpmek istedi.

Bu davranış karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Doktor Ayça bunun nedenini sorduğunda, "eşimin elini en son sen tuttun" doktor hanım sözüyle bir kez daha gözyaşlarına boğulan doktor Ayça meslek hayatının en zor ve en güç anlarını yaşamıştı. Hayatını kaybeden hastanın kızı ise açıkcası bir doktorun hastasını kaybettiğinde ağladığına ilk kez şahit oluyorum. Annemin doktoru Ayça hanımın soyadı Gümüş ama kendi Altın yürekli bir doktor." sözleriyle duygularını ifade ederek teselli olmuştu.

İşte 'Melek Kalpli doktorumuz' Ayça Gümüş'ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren www.fibhaber.com gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, "Antalya'da görev yapan Nevşehirli değerli hemşehrimiz Doktor Ayça Gümüş ve ailesine ziyaretleri için teşekkür ediyor, meslek hayatında sağlık mutluluk ve başarıların devamını diliyoruz." dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile iyi dilek ve temennilerle son buldu.

FİB Haber Merkezi olarak değerli hemşehrimiz Doktor Ayça Gümüş'e bir kez daha görevinde başarılar diliyor, nezdinde tüm sağlık çalışanlarına kolaylıklar diliyoruz.