Aslen Nevşehirli olan AK Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Pilavcı'nın, Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan oğlu Yasin Pilavcı, yine inşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Altay İnşaat’ın sahibi Sırrı Altay’ın kızı Handan Altay ile 9 Eylül Pazar günü düzenlenen muhteşem düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Handan&Yasin Çiftinin Dillere Destan Düğününe Yaklaşık 3 Bin Kişi Katıldı.

Pilavcı ve Altay ailelerinin biricik evlatları Handan & Yasin çiftinin hafta sonunda gerçekleşen düğününe yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Yılın düğününe protokol damga vururken, dillere destan düğün adeta doldu taştı.
Gebze Kardelen Düğün Salonu, geçtiğimiz hafta sonunda eşine az rastlanır bir düğüne şahitlik yaptı. Bölgenin tanınan ve sevilen, iş, siyasi ve spor adamı Nevşehirli değerli hemşehrimiz İbrahim Pilavcı, mürüvvetini gördüğü yakışıklı oğlu Yasin için dillere desten bir düğün düzenledi. Gebze’nin tanınan ailelerinden Altay ailesinin güzel kızları Handan ile hayatını birleştirerek dünya evine giren Yasin Pilavcı, hayatının imzasını attı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı düğünde adeta izdiham yaşanırken, düğüne sığmayan davetliler için ek bir salon daha açıldı.
PROTOKOL YILIN DÜĞÜNÜNE AKIN ETTİ
Pilavcı ve Altay ailelerini dünü yapan görkemli düğüne protokol de adeta akın etti. Yılın düğününe; Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, 24.Dönem Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, 23.Dönem Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Nevşehir Çalış Belediye Başkanı Alparslan Özer, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Altay, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, Hospital Park Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Yakup Yönten, Darıca Farabi Devlet Hastanesi eski Başhekim Dr.Hikmet Yaşar, Dal Lunapark Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Dal, Prof.Dr. Bahattin Türetken, Prof.Dr. Vehbi Karakaş, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi partilerin önde gelen temsilcileri, dernek başkanları, mahalle başkanları ile Pilavcı ve Altay ailelerinin çok sayıda yakınları katıldı.
ABDURRAHMAN ÖNÜL’DEN İLAHİ ESİNTİSİ
Birbirlerine çok yakışan çiçeği burnunda çiftler Handan&Yasin Pilavcı’nın mevlidli düğününde sahne alan semazenler, konukları adeta mest ederken, ünlü ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül seslendirdiği ilahilerle gönülleri coşturdu.
BABA PİLAVCI KAPIDA KARŞILADI
Masalları aratmayacak bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, baba İbrahim Pilavcı ve aile fertleri misafirlerini kapıda karşılayıp, yerlerine kadar eşlik ettiler. Düğün sonrası ise konuklarını yine beraberce kapıya kadar uğurlayan Pilavcı ailesi, güzel bir ev sahipliği örneği sergiledi.
İBRAHİM PİLAVCI TEŞEKKÜR ETTİ
İbrahim Pilavcı düğün sonrasında yaptığı açıklamada, kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan, tüm devlet büyüklerine, kent protokolüne, akrabalarına ve dostlarına teşekkür etti. Pilavcı, ‘’Ailemizin bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayarak onore eden herkese tek tek teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın’’dedi.
 
Handan&Yasin Pilavcı çiftinin nikahını Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kıydı. Aslen Nevşehirli olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hemşehrisi İbrahim Pilavcı’nın oğlu için düğüne gelenler arasındaydı.
 
Dillere destan düğünde Semazenler muhteşem gösterileriyle konukları mest etti. Yine sanatçı Abdurrahman Önül, seslendirdiği ilahilerle misafirlerin gönlünü coşturdu.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak değerli  hemşehrimiz İbrahim Pilavcı'ya ve değerli evlatları Handan & Yasin Pilacı çiftimize Allahtan bir ömür boyu mutluluklar dileriz.