Nevşehirli İllüstratör İllüstratör Furkan Çam, çiftçilerimizin emeklerini ve uğraşlarını ön planda tutarak geçimini bitkilerden sağlayan çiftçilerimizin zaman içinde ürettikleri bitkilerin içerisinde yaşamlarını inceleyebileceğimiz bir koleksiyon paylaştı ve hala birçok dijital sanat eseri oluşturmaya devam etmekte.

Furkan ÇAM Kimdir?

Nevşehir doğumlu Furkan ÇAM, Necmettin Erbakan Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünden mezun bir illüstratör. Kendisi birçok alanda farklı içerik ve illüstrasyonlar ile tanınmakta. 2020 yılında “Bulaşıcı olan iyiliktir” projesine destek olmak için akrilik tuvalini bağışlamıştır. Bazı eserleri Bulgaristan, Yunanistan, Antep ve Konya da sergilendi. Şu anda yaptığı farklı çalışmalarla dikkat çekmekte.

Dünyanın en büyük NFT ve dijital ürün satış sitesi olan Open Seaplatformunda, Türk illüstratör Furkan Çam'ın çizdiği “Tarımın Yarattığı Hayatlar” serisi satışa çıktı.

Tarımın Yarattığı Hayatlar Serisi Nedir?

Ülkemizde yetişen sebzeleri resimleyerek emekle elde edilen hayat konu alındı. Çiftçilerimizin ürettiği geçim kaynağı olan sebzeler yapılan koleksiyonda birer ev olarak tasvir edilerek Furkan ÇAM tarafından resmedildi.

Tarımın Yarattığı Hayatlar serisinden bazı çizimler