Türk İnternet Medyası RTÜK Çalıştayı Ankara'da başladı. Çalıştaya Nevşehir'den FİB Haber.Com Genel Koordinatörü ve TİMBİR Nevşehir Kurucu Başkanı İbrahim Uysal katılıyor.

Türk internet medya çalıştayın da FİB Haber Ajansının da katıldığı, 81 ilden ve yurtdışından gelen medya mensupları katıldı.

FİB Haber.Com İmtiyaz sahibi ve TİMBİR Nevşehir Kurucu Başkanı İbrahim Uysal'ın ilimizi temsilen çalıştaya katılım sağladı.

CP Ankara hotel de 27 eylül 2022 tarihinde düzenlenen yemekli toplantıya RTÜK Başkan yardımcısı Orhan Özdemir de katılarak konuşma yaptı.

Toplantıda İMEF Başkanı Dr Süleyman Basa kurucu Başkan ve Birlik Haber Ajansı genel yayın koordinatörü Nizamettin Bilici ve yurtdışından gelen medya mensupları konuşma yaparak görüşlerini açıkladılar.

FİB Haber.Com İmtiyaz sahibi ve TİMBİR Nevşehir Kurucu Başkanı İbrahim Uysal, ATV ANKARA Temsilcisi Şebnem Bursalı,  RTÜK Başkanvekilli Orhan Özdemir ve Çay Televizyonu Genel Müdürü Hasan Yavuz Bakır ile birlikte...

Bu Gurur Nevşehir’in!!!

Facebook, Twitter ve İnstegram’da 130 bini aşkın takipçisi bulunan Nevşehir’in sesi gözü olarak büyük bir takipçi oranıyla, İç Anadolu’nun en büyük medya organları arasında olma yolunda emin adımlarla ilerleyen www.fibhaber.com internet gazetesi Nevşehir ve Nevşehirli’nin de gururu olmaya da devam ediyor.