Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Delegeleri, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TFG)'nin 10. Olağan Genel Kuruluna katıldı.

Antalya’nın Alanya İlçesinde bir otelde düzenlenen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 10. Genel Kuruluna, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Cemiyet Üyeleri Alpaslan Körükcü, İbrahim Uysal, Melih İlbağı, Ayşe Paslanmaz da delege olarak katıldı.

Yılmaz Karaca güven tazeledi

Mevcut Başkan Yılmaz Karaca’nın tek aday olarak katıldığı Türkiye Gazeteciler Federasyonu 10. Genel Kurulunda, Yılmaz Karaca ve yönetimi yeniden başkan seçildi.

Türkiye ve Türk devletlerinden 70 cemiyetten 200 federasyon delegesi ile belirlenen Yılmaz Karaca Başkanlığı'ndaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Cafer Esendemir, Bayram Ekici, Semra Şener, Sezai Matur, Cemal İncesoyluer, Rüstem Kayatepe, Derya Akbıyık, Levent Altun, İbrahim Akkaya, Mehmet Mücahit Ceylan, Süleyman Akbulut, Reşat Akar, İlker Ülker, Mehmet Aydın, Ercihan Çakmak.

TFG Kongresi'ne Nevşehir Damgası...

Genel Başkan Karaca’nın takdiri ve delegelerin oyları neticesinde Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici'nin, Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun yeni yönetimin de Asil Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildiği kongrede, yedek listeden Melih İlbağı Yönetim Kurulu üyeliğine, Alpaslan Körükcü Denetleme Kurulu Üyeliğine,  FİB Haber.Com Genel Koordinatörü ve İmtiyaz sahibi İbrahim Uysal Onur Kurulu Üyeliğine ve Ayşe Paslanmaz'da Yüksek İstişare Kurulu Yedek Üyeliği görevini aldı.

Genel Kurula katılan FİB Haber.Com Genel Koordinatörü İbrahim Uysal; "Onur Kurulu üyeliğine layık görerek ismimi listesine alan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'miz Başkanı ve TGF Genel Sekreteri Sayın Bayram Ekici'ye ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanımız Sayın Yılmaz Karaca'ya teşekkür eder, güven tazeleyerek tekrar seçilen başkanlarımızı tebrik ederim" dedi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nda görev alan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Delegeleri'ni tebrik ediyoruz.