Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, vatandaşlarla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla her hafta randevu usulüyle oluşturulan halk günü buluşmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Nevşehirli vatandaşları makamında kabul eden Vali Sezer Becel, onlarla yakından ilgilenerek istek ve taleplerini dinledi. İlgili kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, vatandaşların sorun ve taleplerinin değerlendirilerek çözümü konusunda yapılacak çalışmaların titizlikle takip edileceği belirtildi.

Halk günü toplantıları ile vatandaşların sorun, talep ve isteklerini dinleyen Vali Sezer Becel,  ilgili kurum tarafından, taleplerin ivedilikle değerlendirilerek vatandaşlara yardımcı olunması talimatını verdi.

Valilik Toplantı Salonunda Vali Sezer Becel başkanlığında gerçekleştirilen halk günü toplantısına;  Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.