Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü genç hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde hafif ticari araç motosiklet çarpıştı. Akşam saatlerinde meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü 17 yaşındaki Mustafa Atıcı olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Ürgüp ilçesine bağlı İbrahimpaşa Köyünden ( Kumru) Mustafa Atıcının Torunu Ürgüp Galeri Esnaflarından İbrahim Atıcı'nın oğlu Mustafa Atıcı'nın vefat haberi ailesi ve köy halkını yasa boğdu. 17 yaşında yaşamını yitiren Mustafa Atıcı'nın Cenazesi Yarın İbrahimpaşa Köyünden Kaldırılacaktır.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak genç kardeşimiz Mustafa Atıcı'ya Allahtan rahmet yakınlarına, Atıcı ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” Açıklaması: Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.