Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Elbet bir gün buluşacağız" şarkısı eşliğinde "Mutlu günler bir müjde gibi geri dönecek ama şimdi hep birlikte evde kalacağız" videolu mesajına, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz' de Kapadokya mesajı ile destek verdi... 

Kovid-19 salgını nedeniyle, Kapadokya Bölgesinde en çok etkilenen sektörlerden biri şüphesiz turizm oldu. Virüsün yayılmasının engellenmesi amacıyla uygulamaya konulan karantinalar, seyahat yasakları ve bu kapsamdaki diğer tedbirler turizm faaliyetlerini Kapadokya genelinde tamamen durma noktasına getirdi. Hal böyle oluncada Kapadokya da bölge turizmcilerin morali bozulmuştu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Kapadokya'daki rezervasyonlarından tamamına yakını iptal olan Kapadokya'da turizm sektörüne moral veren ve bir nebze olsun umut veren açıklama AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'den geldi.

Açıkgöz: 'Elbet Bir Gün Yine Kapadokya'da Buluşacağız!'

Kapadokya turizmcilerine moral veren Açıkgöz, "Tarih boyunca tüm zorlukları milletçe omuz omuza vererek aştık. Bugün de birlik ve beraberlik içinde bu güçlüğün de üstesinden geleceğiz inşallah." dedi.

‘Biz Bize Yeteriz! Herkesi Kapadokya'ya Bekleriz Türkiye’ sözleri ile tüm Türkiye'ye çağrıda bulunan Milletvekili Açıkgöz, virüsten sonrası için,  herkesi Nevşehir Kapadokya bölgesine davet etti.  Koronavirüs salgını dolayısıyla turizm sezonunun Kovid-19 salgını sonrası dönemden umutlu

Bugünlerde geçecek biraz sabır!

Bugünlerde geçecek biraz daha sabır! diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, sosyal meyda hesabından yaptığı paylaşımda; "Elbet bir gün Kapadokya’da sizleri de konuk edeceğiz, Kavuşacağız Türkiye’m..."

Açıkgöz, “Davan davamız, yolun yolumuzdur Reis”

Sosyal medya paylaşımın devamında ise “Davan davamız, yolun yolumuzdur Reis” sözleri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yer veren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Kahraman milletimizin lideri, ümmetin umudu, Cumhurbaşkanımız, dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan; gece gündüz demeden aziz milletimiz için çalışıyor. Allah, sizden razı olsun... Rabbim ömrünüzü bereketli kılsın, sizi başımızdan eksik etmesin. Ahdin ahdimiz, Davan davamız, Yolun yolumuzdur Reis... Durmak Yok, Yola #Devam #Hedef2023 #Hedef2053 #Hedef2071" ifadesine yer vererek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gece geç saatlere kadar yaptığı çalışmalarını gösteren bu fotoğrafını  paylaştı.