TBMM Divan Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kapadokya'nın merkezi Ortahisar Kızılçukur’da çadır kurarak kamp yaptı.

Kızıyla birlikte Kızılçukur vadisinde gün batımını izleyen Milletvekili Açıkgöz, Kapadokya'nın her mevsim farklı güzelliğe büründüğünü söyledi. 

Kızılçukur’da gün batımı başkadır…

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Doğası, kültürü ve insanıyla mükemmel bir yer olan memleketimizde bugün Kızımla birlikte Kapadokya’da eşsiz bir kamp deneyimine hazırız. Geceyi burada geçireceğiz. Sıcacık demlikte çayımız hazır. Herkesi bekliyoruz" dedi.

Kapadokya’da muhteşem gün doğumu… 

Kızımla birlikte Kapadokya’daki kampımızın muhteşem sabahına ulaştık. Gökyüzü de sıcak hava balonlarıyla bezendi. Doğanın kucağında yıldızların altında Kapadokya'nın bir başka olduğunu söyleyen Milletvekili Açıkgöz, "Hem tarihi hem doğal güzelliğiyle birçok medeniyetlere ev sahipliği yapan Kapadokya; kayalara oyulan evleri ve kiliseleri ile yabancı turistlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. “Peri Bacaları” diyarı Kapadokya, yeraltı kentleri ve sıcak hava balonlarıyla da dünyanın dört bir yanından turist çekmeye devam ediyor. Doğa severlerin de büyük bir ilgiyle ziyaret ettiği Kapadokya; trekking rotaları, muhteşem vadileri, ATV ve at biniciliği parkurları, kamp alanları, üzüm bağları ve muhteşem doğal oluşumlarıyla dikkat çekiyor.  Kapadokya'ya çadır kampı yapmak için gelmek isteyen doğa severleri bu deneyimi mutlaka yaşaması için bekliyoruz." dedi.