AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, NESİAD üyeleri ile video konferans sistemi aracılığıyla "Koronavirüsün Ekonomi Üzerindeki Etkilerini-2" konuştu.

Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün konuk olarak katıldığı ve Koronavirüsün kent ve ülke ekonomisine etkilerinin değerlendirildiği toplantısına, NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro yer aldı.

Toplantıya video konferans yöntemi ile katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Bu akşam Nesiad ile video konferans yoluyla buluştuk. "Korona virüsün Ekonomiye Etkileri-2" Online toplantımızda; NESİAD, ülkemizin ekonomik tedbirleri için başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a ve Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a teşekkürlerini iletti." dedi.

Milletvekili açıkgöz; "Birlikte Başaracağız, Biz BizeYeteriz Türkiyem diyerek üretime, istihdama ve ekonomik istikrara ara vermeden Güçlü Türkiye için hep birlikte çalışacağız. Sevdamız Nevşehir’imiz de ülkemiz de gelişmeye devam edecek. Geleceğe güvenle yürüyeceğiz ve yine Türkiye, kazanacak.  Teşekkürler NESİAD..." dedi.

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ta yaptığı açıklamasında; "Bugun olarak NESİAD düzenledigimiz Covid-19 un Turkiye ve Sehir ekonomimize etkisini Sn. Vekilimiz Mustafa Açıkgöz ile degerlendirdik. Dernegimiz ve sahsim adına katılımlarından dolayi teşekkür ederim." dedi.