AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, 2023 genel seçimlerinde ilk kez oy kullanacak olan gençlere sürpriz yaparak, doğum günlerini kutladı.

"Yeni seçmenlere doğum günü sürprizi"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK Gençlik Nevşehir teşkilat üyelerimiz Ömer Uygunol ve Ebru Aktaş ile 2053 hedeflerimizin bayrak taşıyıcısı olacak, bu seçimde de ilk kez oy kullanacak genç kardeşlerimizin doğum günlerini kutladık. Nice yaşlar dilerim." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "2023 yılında ilk defa oy kullanacak olan genç kardeşlerimizin doğum günlerinde yanlarında oluyoruz. Bizleri bir anda karşılarında gören gençlerimiz önce şaşırıyor sonrada çok mutlu oluyorlar. AK Parti iktidarı ile birlikte gençlerimiz artık, sadece seçen değil seçilen konumda da yer alıyor. Ülkemiz her geçen gün gelişirken, 2023 hedeflerimizi biz gençler olarak gerçekleştireceğimize inancımız tamdır. Nevşehirli genç kardeşlerimizle bir çok kez çeşitli platformlarda bir araya geliyoruz. Sadece gençlerimizin seçim zamanı değil, her zaman yanındayız" dedi. 

Açıkgöz; "Allah dualarınızı devletimizin üzerinden eksik etmesin inşallah. Mahalle gezimiz sırasında misafir olduğumuz amcamız ile sohbetimiz…" dedi.