AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve İl Başkanı Ali Kemikkıran İlimizde yağan yoğun kar yağışı nedeniyle çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek onlara moral verdi.

Nevşehir'de etkili olan yoğun kar yağışının ardından ulaşımda aksamaların yaşanmaması adına Nevşehir İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve İl Başkanı Ali Kemikkıran, seyir halindeki vatandaşlarada araçları içerisinde kahve ikram ettiler.

Açıkgöz, “Nevşehir için Seferberiz”

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Elhamdulillah dört gözle beklediğimiz kar sonunda geldi. Memleketimize bereket yağıyor. Bununla birlikte ekiplerimiz karla mücadele çalışması adına özverili çalışmalar yürütüyorlar.

Nevşehir Valimize, İl Başkanımıza, Ak Parti Nevşehir Teşkilatımıza, İl Genel Meclisi Başkanımıza ve Üyelerine, AK Belediyelerimize, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize, Cumhur İttifakı Belediyelerimize ve emektar personellerimize teşekkür ediyoruz. 

Ulaşımın aksamaması ve oluşabilecek kazaları önleme çalışmalarımız; il genelimizde, tüm saha personellerimiz ve iş makinalarımızla aralıksız devam ediyor.

“Kapadokya Beyaz Gelinliğine Büründü”

Kar temizleme çalışmaları sırasında seyir halinde olan hemşerilerimize tedbirli olmaları konusunda ricada bulunup, kahve ikram ettik. Araçlarımızda kar  lastiği olmadan ve zincir bulundurmadan yollara çıkmayalım. Her can, bizim için değerlidir…" dedi.

#SevdamızNevşehir #kar #Kapadokya #pazar