TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Nevşehir’in turistik bölgesi Kapadokya'yı ziyaret etti. 

Şentop'u Nevşehir'de Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran karşıladı.

Hafta sonununu Kapadokya'da geçirmek için Nevşehir'e gelen TBMM Başkanı Şentop'u AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Kapadokya'da ağırladı.

Açıkgöz, önce Göreme sonra Avanos'ta TBMM Başkanı Şentop'a eşlik ederek Nevşehir ve Kapadokya hakkında kendisine bilgiler verdi.

AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız'da; "TBMM Başkanımız Sn. Mustafa Şentop’u, Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz ve Kaymakamımız Olgun Öner eşliğinde ağırladık. Bu vesileyle yıllardır süregelen başta Kızılırmak kenarı taşkın sahası problemi olmak üzere bazı hususları dile getirdik. Kızılırmak kenarı taşkın sahası sorunun bir an önce giderilmesi için gerekli işlemlerin yapılması noktasında takipçisi olacağını belirtti. Kıymetli vekillerimizin de destekleriyle sorunun bir an önce açıklığa kavuşturulması için bilgi ve dökümanların oluştuğu bir dosya üzerine çalışmalarımızı başlattık. Kendilerini Çanak ve Çömlek diyarı Avanos’umuzda ağırlamaktan onur duyduk. Herşey Avanos’umuz için." dedi.