AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye  ziyarette bulundu.

Nezaket ziyareti şeklinde gerçekleşen görüşmede ilimiz Nevşehir'de yapılması planlanan proje ve çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunulurken, TFF 3. Ligde  Mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ile ilgili alt yapı gelişimi ve tesisleşme çalışmaları ile ilgili destek istedi.  

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Nevşehir'in sportif alandaki gelişimi için destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Görüşmeye ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran yaptığı açıklamada; "Şehrimizi her alanda geliştirmek istiyoruz. Gençlerimize umut olacak bir Nevşehir Belediyespor için çalışıyoruz. Bu bağlamda Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ile birlikte TFF Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret ettik. Yakın ilgisi için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "İstanbul’da ziyaretlerimize devam ediyoruz…Gündem, Sevdamız Nevşehir Belediyespor. TFF Başkanımız Sn. Mehmet Büyükekşi’ye ilgisi ve destekleri için teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyaret Nevşehir Belediyespor forması ve hediye takdimi ile günün anısına çekilen fotoğraf ve iyi dilek ve temennilerle son buldu.