AK PARTİ Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Gülşehir ilçesine bağlı Yeşilli Köyünde geçtiğimiz gün meydana gelen şiddetli rüzgar ve kum fırtınasının zarar verdiği seralarda incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerde Milletvekili Açıkgöz’e, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve İl Genel Meclis  Üyesi Turan Balak eşlik etti.

Açıkgöz: “Yalnız Değilsin Yeşilli, Geçmiş Olsun”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyet Yeşilli köyünde ki seralarda ve zarar gören ürünlerde inceleme yaparak çiftçilere 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada, Yeşilli Köyümüzdeyiz. Gülşehir İlçe Başkanımız Çağrı Sönmez, İGM Başkanımız Gürbüz Dinç, İGM Üyemiz Turan Balak, Nevşehir İl Tarım Müdürümüz Okan Yılmaz ile birlikte dünkü fırtınada zarar gören seraları ve ürünleri yerinde inceledik. Yapılan çalışmalar neticesinde en kısa zamanda köylülerimize gereken destek sağlanması hususunda girişimde bulunduk. Devletimizin kudret eliyle her daim emektar çiftçimizin ve üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Her zor anlarında AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü her zaman yanlarında görüyor olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Yeşilli köyü sakinleri,değerli Milletvekilimize bir kez daha yakın ilgisi ve destekleri için teşekkür ediyoruz, Rabbim şu mübarek günlerde Devletimize zeval vermesin" dediler.