İzmir’in ev sahipliğin gerçekleşen, Türkiye’nin ve dünyanın turizm değerlerini buluşturan 15.Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın katıldığı program ile açıldı.

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen ve Kapadokya'nın standınında yer aldığı Travel Turkey İzmir Turizm fuarına katıldı.

İzmir Valisi Köşger, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir Valisi  İnci Sezer Becel ile Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ürgüp Belediye Başkanı Mehemt Aktürk, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, KOZTEB Başkanı Cumhur Ünal'ında yer aldığı fuarda Nevşehir standını ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "15. Travel Turkey Turizm Fuarı”nda Nevşehir olarak İzmir’deyiz. Eşsiz güzelliklerin diyarı, masalsı coğrafyanın ev sahibi Nevşehir’imizin Kapadokya standına yoğun ilgi gösteren konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Görsel şöleni yerinde yaşamaları adına yerli ve yabancı tüm konuklarımızı Sevdamız Nevşehir’imize bekliyoruz." dedi.

Fuarda Kapadokya'nın tarihi ve turistik değerleri gelen ziyaretçilere tanıtılacak.

Kapadokya yine geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda tek çatı altında fuara katılıyor. Nevşehir Valiliği öncülüğünde, KAPHİB (Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği) ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Koordinesi ile düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarına, Kapadokya alan Başkanlığı, Nevşehir, Ürgüp, Uçhisar Belediyeleri,  Tursab kapadokya Byk ile birlikte Kozakli Termal Tesisler Birliği-KOZTEB fuara katılım sağlıyor.