İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay'dan istifasını istediği iddia edildi.
 

Haberi İsmail Saymaz patlattı!

Gazeteci İsmail Saymaz twitter hesabından yaptığı paylaşımda; "İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı açıklamalardan ötürü Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay’dan özür dilemesini ve istifa etmesini istedi. Ay istifaya hazırlanıyor." açıklamasında bulundu.

Aker; "Kadınlarımız ne birilerinin değiştireceği bir meta nede birilerinin koleksiyonunda bulunacak bir parça değildir!"

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Kadınlarımız ne birilerinin değiştireceği bir meta nede birilerinin koleksiyonunda bulunacak bir parça değildir! Kadınlarımız bizim en kıymetli varlığımız, varoluşumuzun temel kaynağıdır. Neşet baba ne güzel özetlemiş; Analar İNSANDIR biz İNSAN oğlu.

Nevşehir siyaseti başarılar güzellikler ve övgülerle gündem olsaydı keşke!

Bıkmadınız KADINLAR üzerinden her türlü konuşmaya!.. 

Siyaset Bilimdir ve bilim kuralları çerçevesinde yapılmalıdır. Mizahı, samimiyeti siyaset dışında sayanlar bel altı dedikodularını siyasetin merkezinde tutuyorsa bilim olmaktan çıkmış KAHVEHANE MUHABBETİNE evrilmiştir. Peki; TÜRK KADINLARI bu ortamda nasıl siyaset yapacaklar?" sözleriyle göndermede bulundu.

Gözler şimdi Ay'da...

Açıklamalarıyla ülke genelinde özellikle bayanlardan büyük tepki toplayan İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay'ın özür dileyip dilemeyeceği ve istifası ile ilgili nasıl bir karar alacağı merak konusu oldu.