Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızları Alex Teixeira ve Josef de Souza yeni yıla Kapadokya'da girdi.

Eşi ve çocuklarıyla birlikte yeni yıla Nevşehir'de girmeye hazırlanan Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızları Alex Teixeira ve Josef de Souza, peri bacalarıyla ünlü Kapadokya'yı gezdi.

Bölge gezisinde kendilerini tanıyanlarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızları Ürgüp, Avanos Zelve Ören Yeri, Paşabağı, Uçhisar Kalesi ve güvercinlik vadisi, Çavuşin, Göreme beldelerini dolaşırken Kapadokya bölgesine hayran kaldı.

Uçhisar güvercinlik vadisinde turizmci iş insanı Salih Kıyga'ya, Bölgeye daha öncede geldiğini söyleyen Josef de Souza "Burası çok farklı muhteşem bir yer. Peri bacaları yeraltı kentleri balonla gökyüzü gezisi insanları herşeyiyle harika. Nevşehir Kapadokya bölgesini tüm arkadaşlarıma anlatıyorum. Bu sefer ki Yılbaşı tatilimi hayranı olduğum Kapadokya'da bu kez takım arkadaşım Teixeira'yla birlikte geçirdik... Noel coşkusunu ailemizle birlikte kutladık, balonlara bindik ama hala buralara doyamadık" dedi.

Nevşehir'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden ve Kapadokya'ya ilk defa geldiğini söyleyen Alex Teixeira da; "Kapadokya'nın, sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlerin yanında doğal güzellikleri ile büyüleyici bir bölge olduğunu söyledi. Açıkcası Souza anlattığında bu kadaranı beklemiyordum, fazlası var eksiği yok. 2022 yılına Kapadokya'da girdiğimizden dolayı çok mutluyum. Bu doğa harikası Nevşehir Kapadokya bölgesini herkezin gelip mutlaka tanışmasını beklerim" dedi.

Ürgüp Kayakapı Premium Caves'de konaklayan Beşiktaşlı Alex Teixeira ve Josef de Souza'nın eşleri ve çocuklarıda Kapadokya'da bol bol alışveriş yapıp, halı mağazalarını gezdiler, sıcak hava balonuna bindiler, Peribacaları vadileri arasında fotoğraf çektirdiler.

Romanya Fahri Konsolosu ve Royal Balloon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinler; "Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi olarak Brezilyalı oyuncularımız Alex Teixeira ve Josef de Souza’yı ailecek yılbaşı döneminde işletmemiz Kayakapı Premium Caves - Cappadocia’da misafir etmekten çok mutluyuz" dedi.