Geçtiğimiz günlerde 3 yılı aşkın süredir görevini yürüten Ramazan Kalkan’ın; Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl Başkanlığı’na atanmasıyla boşalan Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir İl Başkanlığı’na İnşaat Mühendisi Ayhan Arkaz atandı.


Nevşehir Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ayhan Arkaz görevi teslim almasının ardından yaptığı konuşmada ; Bizleri bu göreve layık gören Alperen Ocakları Genel Başkanımız Av. Samet Bağcı ' ya teşekkür ediyorum. Rabbim yolumuzu açık eylesin. 


Görevimizi orta çağı bitirip yeni çağı başlatan İstanbul’un fethinin 569. Yıl dönümünde almak bizler için  bir gurur vesilesi olmuştur. Buradan tüm geçmişlerimizi ve İstanbul Fatihi büyük komutan Fatih Sultan Mehmet ‘i saygı ve rahmetle anıyor, İstanbul’ un fethinin 569. Yılını da kutluyorum. 


Ayrıca her insanın geçmişinde kendisine katkıda bulunanlara bir ahde vefa göstermesini temenni ederek, bugün bu görevi almadan önce 2005-2011 yılları arasında teşkilatların da bulunmuş olduğum ve maddi, manevi her anlamda bugünlere gelmem de desteği olan  Denizli Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının değerli üyelerine ve ait olmaktan gurur duyduğum Büyük Türk Milletine buradan en içten saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum.


Bizlere verilen Nevşehir Alperen Ocakları il başkanlığı görevinin sorumluluğunun bilincinde olarak İlay-ı Kelimetullah için Nizam-ı Alem davasının şuuruyla hareket ederek ve Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’ nunda dediği gibi “Bir saniyesine bile hakim olamadığımız bir dünya için fırıldak olmanın anlamı yok! “ Diyerek yola çıkıyor ve bu görevin ülkemiz ve miletimiz için hayırlar getirmesini diliyorum.

Ayhan Arkaz Kimdir?

1987 Sivas doğumlu olan Ayhan Arkaz ilk ve ortaöğretimini Sivas’ta tamamladıktan sonra Denizli Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Evli ve bir çocuk sahibi olan Arkaz daha önce; Denizli Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ile  Ramazan Kalkan Başkanlığındaki Nevşehir Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir İl Yönetiminde çeşitli görevlerde bulunmuştur.