Nevşehir Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Hüsnü Öncül, Fenerbahçe Futbol Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı değerli hemşehrimiz Vefa Küçük'e nezaket ziyaretinde bulundu.

TFF 3.Lig 1.'ci Grup'ta mücadele veren temsilcimiz Nevşehir Belediyespor hakkında da istişarelerde bulunan Asbaşkan Hüsnü Öncül, Fenerbahçe Futbol Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'e üzerinde ismi yazılı 50 numaralı Nevşehir Belediyespor forması ve atkısı hediye etti. 

 Nevşehir Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Hüsnü Öncül, 9 Nisan 2022 tarihinde yapılacak olan Fenerbahçe Futbol Kulübü Yüksek Divan Kurulu seçimlerinde yeniden aday olan Fenerbahçe Futbol Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı değerli hemşehrimiz Vefa Küçük'e başarı dileğinde bulundu.

Ziyarete ilişkin FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Nevşehir Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Hüsnü Öncül, "Türkiye'nin asırlık çınarı Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı değerli hemşehrimiz Vefa Küçük'ü makamında ziyaret ederek Türk futbolu, Nevşehir Belediyespor, ve Kapadokya konularında  sohbet ettik. Başkan Küçük'ten Nevşehir Belediyespor'un her zaman yanında olacağının sözünüde aldım. Kendilerine şahsım ve camiamız adına kabulü ve ilgileri için teşekkür ediyor, 9 Nisan  da yapılacak olan seçimlerde başarı dileğinde bulundum." dedi.