Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Yeni mahallede yalnız yaşadığı bildirilen Avanos İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Suat Erdoğan henüz belirlenemeyen bir sebeple intihar etti.

Gülşehir-Karacaşar eşrafından 2 çocuk babası 46 yaşındaki Okul Müdürü Suat Erdoğan'ın ölüm haberi ailesi, öğrencileri, sevenleri ve eğitim camiasını yasa boğdu.

Edinilen bilgilere göre, Akşam saatlerinde yakınlarının kendisine ulaşamaması sonucu Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler olay yerine intikal ederek 46 yaşındaki Suat Erdoğan’ın cansız bedenine ulaştılar.

Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldılar.   

Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili incelemelerde bulunarak tahkikata başladı. 

Cenaze otopsi yapılmak üzere adli tıbba gönderildi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

Suat Erdoğan kimdir; 1975 yılında Gülşehir´de dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise tahsilimi Gülşehir´de yaptı. Niğde Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği´nden 1999 yılında mezun olup aynı yıl Gaziantep ili Yavuzeli ilçesinde göreve başladı. Daha sonrasında ise Kayseri ve Nevşehir´de çeşitli okullarda görev yaptı. 10 yıla yakın müdür, kurucu müdür ve şube müdürlüğü gibi görevlerde bulundu. Evli ve 2 çocuk babasıydı. 

Haber: Avanos Kızılırmak Gazetesi/ Kemal Çelik