Avanos Kaymakamlığında görevli Kaymakam Olgun Öner'in Koruması Polis Memuru Kürşat Özsoy'un kardeşi trafik kazası sonucu hakkın rahmetine kavuştu.

Edinilen bilgilere göre, bugün öğle saatlerinde Nevşehir Kayseri karayolu Garipçe mevkiinde aracını mıcıra kaptıran 50 SC 500 plakalı otomobil,  sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve Polis ekibi sevk edildi.

Kazada, araç sürücüsü 29 Yaşındaki Balon pilotu Serhat Özsoy olay yerinde can verdi. Hayatını kaybeden Özsoy'un cansız bedeni de İncesu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Jandarma ekipleri, kaza yerinde inceleme yaparken, araç ise çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan Avanos Kaymakamı Olgun Öner ve İlçe Emniyet Müdürü Rafet Tokgöz kaza haberini alır almaz İncesu Devlet Hastanesine giderek,  Kaymakam Koruması Polis Memuru Kürşat Özsoy'u bu acı gününde yalnız bırakmadılar.

Merhumun cenazesi Kayseri'de İldem Zeki Soygüllüce Camii ( İldem Merkez Camii ) de kılınacak cenaze namazının ardından İldem Mezarlığına defin olacak. 

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli Özsoy ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

08.09.2021