Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Bekdik Mahallesi’nde kadınların kışlık yufka ekmek telaşında ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

Nevşehir Belediyesi’nin şehrin her noktasına hizmet götürmek için bütün birimleriyle var gücüyle çalıştığını dile getiren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Nevşehirimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mahalle ziyaretleri kapsamında Bekdik Mahallesi ve 15 Temmuz Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Beraberinde Başkan Yardımcısı Ersin Erol ile birlikte mahallede tamamlayan çalışmaları yerinde gören ve yapılması planlanan altyapı ve üstyapı çalışma alanlarını inceleyen Başkan Savran, mahalle sakinleri ve esnaflarla da bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin ve esnafların talep ve önerilerini dinleyen Savran, çocuklarla da yakından ilgilendi. Savran, birlikte fotoğraf çektirdiği çocuklarla basketbol oynadı.

Nevşehir Belediyesi’nin yaptığı yatırımlarla mahallelerde gerçekleştirdiği değişim ve dönüşümün tüm hızıyla devam edeceğini kaydeden Savran, “Nevşehirimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız söylentiye değil icraata bakıyor. Vermiş olduğumuz tüm sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Bizim derdimiz milletimize hizmet etmek. Çünkü biz bu şehre sevdalıyız.” diye konuştu.

Yufka ekmek yapan kadınları ziyaret eden Başkan Savran, sacın yanına oturarak yufka ekmek pişirdi.

Mahalle ziyaretinde yufka ekmek yapan kadınlara kolaylıklar dileyen ve bir süre onlarla sohbet eden Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran; “Ocak başında kışlık yufka yapan teyzelerimiz, analarımızla birlikteyiz. Hem muhabbetleri lezzetli hem yufkaları. Elleriniz dert görmesin” dedi.

Yufka ekmek yapan kadınlarda,  vatandaşın her daim yanında olan Başkan Savran'a teşekkür ederek; Başkanımız sağolsun bugün bizleri ziyaret ederek samimiyetle kalplerimize dokundu. Bir kez daha kendisine çok teşekkür ediyor, başarılar diliyor, kendisine uzun ömürler diliyoruz” dedi.