Nevşehir Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Yusuf İbiş, meslekte 40 yılı aşan berber esnaf ve sanatkârlarını iş yerinde ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Bir İlke Daha İmza Attı...

Nevşehir Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Yusuf İbiş, "12-18 Eylül 2022 tarihleri arasında kutlanan 35. Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında meslek büyüklerimiz Mehmet Şimşek, Kadir İnanan, Sadi Kestiren, Şahin Sarkmaz, Mevlüt Kestiren, Nejdet Elma, Adem Yüzügüldü, Hazım Alkış, Mihali Yıldızlar,  Ercan İçiren, Emine Ergen ve Ali İhsan Derin adına oğlu Mehmet Derin'i iş yerlerinde ziyaret ederek, mesleğinde 40 yılını tamamlayan ustalarımıza plaketlerini takdim ederek Ahilik haftasını kutladık." dedi.
 

Berberlik mesleğinin zorluklarına dikkat çeken Başkan Yusuf İbiş, ‘Berberlik mesleği çalışma saatleri açısından uzun süre ayakta kalmayı gerektiren, yoğun emek isteyen zorlu ve yorucu bir meslektir. Oda olarak bizi biz yapan, helal kazancın mensubu, mesleğe 40 yılı aşkın süre hizmet veren ve halen ilk günkü heyecanla mesleklerini sürdüren berber ustalarımıza vefa örneği göstererek, manevi değeri olan plaketle onore etmek istedik’ diye konuştu.